Hjem Opret efterlysning Login

 
Information Albumliste Seneste uploads Seneste kommentarer Mest viste Højeste karakter Mine Favoriter Søg
Klik for fuld størrelse

Halvstor rødstribet hankilling fra Hjørring

Hvem ved hvor denne halvstore killing har boet før? Han er indbragt fra Karolinesvej i Hjørring d. 3/3 2007. Ring på 9891 1508 eller mail til baeklund@post.tele.dk hvis du ved hvor han hører til.
Ejer ikke fundet, vidreformidlet fra Kattens Værn i Hjørring.


Kommentar 1 til 3 fra 3
Side: 1

Bæklund   [27 Mar, 2007 at 10:12 PM]
Vidreformidlet - vi fandt aldrig hans familie. Hvorfor får folk dog ikke deres kat øretatoveret? Er den ikke gammel nok, dvs under 5 mdr, så brug dog et elastikhalsbånd med tydlig navn og tlf nr på ejer. Gal
Alberte   [07 Feb, 2008 at 09:45 PM]
Det skal så lige siges at det syntes jeg også det er synd at forlade ens kat(te) det kan man bare ikke være bekendt.. Katte skal leve lige så godt som mennesker. Og katte er bare for søde.. Men man kan altså godt risikere at den dag man skal have øre-tattoveret den så løber den væk.. Det kender vi nogen hvor deres hund har gjort det. Og det kan man så vænde om og sige at så må man vente og se det kan være det ikke har haft det godt hos en familie..
Men håber alle katte i verden har og får og har haft et godt liv. Ide Ide Ide Ide Meget glad Smil
Louise   [12 Feb, 2008 at 03:36 PM]
Han kunne meget godt ligne vores garfield, vi løb hjemmefra i sommers, men var øre tatoveret. Han ville være blevet to år i november sidste år. Håber han er kommet til en ny familie, eller død. Min dejlige dreng skal ikke være en strjfer..

Kommentar 1 til 3 fra 3
Side: 1

Tilføj din kommentar 
Navn Kommentar
Bekræftigelse 
Griner :lol: Razz :-P Meget glad :-D Smil :-) Neutral :-| Ked af det :-( Græder - eller meget ked :cry: Cool 8-) Overrasket :-o Forvirret :-? Flov :oops: Chokeret :shock: Gal :-x Rullende øjne :roll: Vinker ;-) Ide :idea: Bestemt :!: Spørgsmål :?: